Жорсткі стандарти

Досконалість виробництва та контроль якості є нашими найважливішими пріоритетами.
Наша мета – це виробництво професійних високоякісних дієтичних добавок.
Саме тому ми дотримуємося безкомпромісних стандартів на кожній стадії процесу, що забезпечує високу якість, – від розробки продукції спільно з медичними експертами до вибору компонентів, застосовуючи жорсткі процедури виробництва та контролю.

Безпечне виробництво

Ми проводимо виробництво на своєму термоконстантному підприємстві для забезпечення найвищих стандартів якості і максимальної стабільності сировини та готової продукції.

У нас впроваджено комплексну СОП (стандартну операційну процедуру) «Алерген», що запобігає перехресній контамінації інгредієнтів, що містять алергени, шляхом застосування наступних методів:

  • Поділ інгредієнтів протягом усіх процесів зберігання та виробництва
  • Демонтаж, стерилізація та інспектування всього виробничого обладнання після виробництва кожної серії продукції
  • Навчання персоналу безпечному поводженню з алергенними матеріалами та готовою продукцією

Оскільки ми не використовуємо компоненти, які перешкоджають злиттю та комкуванню, а також змащувальні речовини – наші фахівці з забезпечення якості перевіряють обладнання кожні 60-90 хв., щоб переконатися, що процес протікає правильно.

Для реалізації процесу, що забезпечує високу якість, ми опираємось на 8 точок контролю:

Точки контролю якості

Постачальники 1 Наші постачальники проходять жорсткі процедури атестації та аудиту. Ми вибірково вибудовуємо партнерські відносини з постачальниками, які заслуговують на довіру, чиї високі стандарти якості співпадають з нашими
Сировина 2 Справжність, активність та чистота
Інгредієнти рослинного походження: 70 різних пестицидів
Есенційні жирні кислоти та риб’ячий/крильовий жир: діоксини, фурани, ПХБ та інші речовини
Виробництво 3 Оператори обладнання перевіряють капсули кожні 15-20 хвилин, для гарантії їх відповідності заявленим вимогам
4 Фахівці із забезпечення якості перевіряють капсули кожні 60-90 хвилин
Готова продукція 5 Всі виробничі підрозділи проходять тестування сертифікованими лабораторіями
6 Дослідження стабільності для гарантії збереження якості продукції до кінця терміну зберігання
7 Подальше щомісячне тестування для перевірки відсутності перехресної контамінації у процесі виробництва
8 Контроль продукції у процесі зберігання