Досконалість виробництва та контроль якості є нашими найважливішими пріоритетами.
Наша мета – це виробництво професійних високоякісних дієтичних добавок.
Саме тому ми дотримуємося безкомпромісних стандартів на кожній стадії процесу, що забезпечує високу якість, – від розробки продукції спільно з медичними експертами до вибору компонентів, застосовуючи жорсткі процедури виробництва та контролю.
Ми проводимо виробництво на своєму термоконстантному підприємстві для забезпечення найвищих стандартів якості і максимальної стабільності сировини та готової продукції.
У нас впроваджено комплексну СОП (стандартну операційну процедуру) «Алерген», що запобігає перехресній контамінації інгредієнтів, що містять алергени, шляхом застосування наступних методів:
Оскільки ми не використовуємо компоненти, які перешкоджають злиттю та комкуванню, а також змащувальні речовини – наші фахівці з забезпечення якості перевіряють обладнання кожні 60-90 хв., щоб переконатися, що процес протікає правильно.
Для реалізації процесу, що забезпечує високу якість, ми опираємось на 8 точок контролю:
Постачальники | 1 | Наші постачальники проходять жорсткі процедури атестації та аудиту. Ми вибірково вибудовуємо партнерські відносини з постачальниками, які заслуговують на довіру, чиї високі стандарти якості співпадають з нашими |
Сировина | 2 | Справжність, активність та чистота |
Інгредієнти рослинного походження: 70 різних пестицидів | ||
Есенційні жирні кислоти та риб’ячий/крильовий жир: діоксини, фурани, ПХБ та інші речовини | ||
Виробництво | 3 | Оператори обладнання перевіряють капсули кожні 15-20 хвилин, для гарантії їх відповідності заявленим вимогам |
4 | Фахівці із забезпечення якості перевіряють капсули кожні 60-90 хвилин | |
Готова продукція | 5 | Всі виробничі підрозділи проходять тестування сертифікованими лабораторіями |
6 | Дослідження стабільності для гарантії збереження якості продукції до кінця терміну зберігання | |
7 | Подальше щомісячне тестування для перевірки відсутності перехресної контамінації у процесі виробництва | |
8 | Контроль продукції у процесі зберігання |